aiesecΤο 1948, λίγο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, μια μικρή ομάδα νέων ιδρύουν την AIESEC πιστεύοντας ότι η διαπολιτισμική κατανόηση είναι απαραίτητη για να αποφευχθούν παρόμοιες συγκρούσεις στο μέλλον.
Από τότε και ως σήμερα η AIESEC στοχεύει στην ειρήνη και τη μεγιστοποιήση των ανθρωπίνων δυνατοτήτων. 
 
Πιστεύουμε ότι οι νέοι κρατούν το κλειδί για ένα καλύτερο μέλλον χάρη στο δυναμισμό, στον ενθουσιασμού και την καινοτομία που τους χαρακτηρίζει. Έχουν την ευθύνη να βελτιώσουν το αύριο, επιλέγοντας ποιοι θα είναι σήμερα.
 
Γι’ αυτό, τους προσφέρουμε εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις ηγετικές τους δυνατότητες ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον αυριανό κόσμο και να φέρουν θετικό αντίκτυπο σε οποιοδήποτε τομέα επιλέξουν.
 
Στα 60 χρόνια λειτουργίας της, η AIESEC στην Ελλάδα έχει προσφέρει περισσότερες από 12.000 θέσεις πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα σε επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 18.000 νέους και έχει αναπτύξει συνεργασίες με περισσότερους από 6.000 φορείς από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα με παρουσία σε 9 ΑΕΙ και εξυπηρετώντας αρκετά ακόμη.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: https://aiesec.gr