Με τεράστια κούραση κι άλλη τόση ικανοποίηση ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση συλλογής και καταμέτρησης τροφίμων που θα προσφερθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε το ΙΔΡΥΜΑ – ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ το κατάστημα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στο Αιγάλεω και φυσικά τους εθελοντές του ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που για μια ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.


Αποκτήσαμε μια ακόμη μοναδική εμπειρία και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, γάλα κι αλεύρι. Οι προσπάθειά μας συνεχίζεται και την επόμενη Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου με ένα ακόμη «καλάθι αλληλεγγύης» στο Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο Πέραμα, πάντα με την πολύτιμη στήριξη και συνεργασία του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.


Όμως υπάρχει κάτι που μας στενοχωρεί. Μέχρι τώρα, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μόλις 9 μπουκάλια λάδι του ενός λίτρου! ...κι όπως όλοι ξέρουμε ούτε η μακαρονάδα, ούτε η φασολάδα ούτε κι οι φακές νοστιμίζουν χωρίς μια κουταλίτσα λάδι. Το λάδι είναι από μόνο του μια πλήρης τροφή εντελώς απαραίτητη σε κάθε σπίτι. Θα μπορέσουμε άραγε αυτή τη φορά να συγκεντρώσουμε ικανοποιητική ποσότητα λαδιού ώστε να προσφέρουμε τουλάχιστον ένα μπουκάλι σε κάθε οικογένεια;

Περισσότερες φωτογραφίες από τη δράση στη σελίδα ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ στο facebook

 

Inspiring Acts of Everyday Kindness