300 εθελοντές της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ συμμετείχαν την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, όλη τη μέρα, στην συλλογή τροφίμων για 23.000 άτομα που δεν έχουν την δυνατότητα να έχουν επαρκή σίτιση. Τον μικρό αυτό "στρατό" χαράς κι αλληλεγγύης ενίσχυσαν και 16 εθελοντές του Διαπολιτισμικού Ινστιτούτου Αλληλεγγύης που ανέλαβαν την δράση στο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Ιερά οδός 261)

Στόχος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ είναι η ενίσχυση της προσπάθειας της, για συλλογή τροφίμων. Μια δράση που ξεκίνησε για 1η φορά τον Νοέμβριο του 1998, σε συνεργασία με τα super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, με στόχο την ενίσχυση των συσσιτίων ιδρυμάτων που δεν έχουν άλλα έσοδα.

Σήμερα η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ συνεχίζει το δύσκολο έργο της ευαισθητοποίησης κι αφύπνισης κάθε ανθρώπου και κάθε ομάδας χωριστά ώστε, όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, να προσφέρουν τρόφιμα ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα τους.

Προσφέροντας έστω και μια συσκευασία μακαρόνια δίνουμε ελπίδα σε 23.000 συνανθρώπους μας κι ο κάθε ένας γίνεται συμπαραστάτης στη μεγάλη προσπάθεια για την στήριξη 144 ιδρυμάτων – συσσιτίων με τα οποία συνεργάζεται η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ.

Τα σημεία συλλογής ήταν:

1. MEGA AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

2. ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΥ (Αβέρωφ 38 - Μακελαράκη & Βυζ.Αυτοκρατόρων)

3. ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Λεωφ. Πεντέλης 132)

4. ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Πλατεία Εθν. Αντιστάσεως)

5. ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ακτή Κονδύλη 44)

6. ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Ιερά οδός 261)

7. ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (οδός Μεγάρων - Αλεποχωρίου)

8. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Λ. Βασιλέως Κων/νου 291)

9. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Ελ. Βενιζέλου16)

10. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Δημοκρατίας 200 &Σαλαμίνας)

11. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ

12. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Αγ. Παρασκευής 100)

13. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ (Ηροδότου 113 Πειραιάς)

Γιατί τα τρόφιμα αποτελούν ακόμα ανεκπλήρωτη ανάγκη για πολλούς!

Inspiring Acts of Everyday Kindness