Στο χώρο όπου στεγάζεται η Εκκλησιαστική Επιτροπή και το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Παναγίας Γιάτρισσας στο Άνω Πέραμα συγκεντρώθηκαν χθες Κυριακή στις 19:00 το απόγευμα, για πρώτη φορά όλοι μαζί, οι εθελοντές του Ινστιτούτου που δραστηριοποιούνται στη δράση Ενδιαφέρομαι – Προσφέρω. Δεκαπέντε νέα παιδιά με κέφι, ζωντάνια κι ενθουσιασμό ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να συγκεντρώσουν τρόφιμα και παιχνίδια για 100 οικογένειες στο Άνω Πέραμα και 70 περίπου παιδιά.


Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου ενημέρωσε τους εθελοντές για το έργο και το όραμα του Ινστιτούτου και στη συνέχεια ο συντονιστής της δράσης Παναγιώτης Κάρδαρης ενημέρωσε για τις διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν. Η πρώτη ομαδική δουλειά θα λάβει χώρα την ερχόμενη Παρασκευή στο Σουπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στο Αιγάλεω, όπου με την πολύτιμη συμβολή του Ιδρύματος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ θα συγκεντρωθούν τρόφιμα από τους καταναλωτές – πελάτες του καταστήματος.


Τέλος ο Πατέρας Ιωάννης, ως πρόεδρος της εκκλησιαστικής επιτροπής ευχαρίστησε εκ καρδίας τους εθελοντές του Ινστιτούτο για τις μέχρι τώρα προσπάθειές τους και παρότρυνε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα έργο που θα ανακουφίσει συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

alt

Inspiring Acts of Everyday Kindness