Στα πλαίσια του προγράμματος για τη ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ στο Πέραμα το Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο Αλληλεγγύης «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ» στα πλαίσια επικοινωνιακής δράσης για την Ανακύκλωση πραγματοποίησε ημερίδα ενημέρωσης του κοινού καθώς κι αφισοκόλληση σε όλα τα σημεία συγκέντρωσης ανακυκλώσιμων υλικών στη πόλη και τα Δημοτικά Κτήρια.

alt    alt

 Τόσο οι δημοτικές αρχές όσο κι ο ίδιος ο Δήμαρχος Παντελής Ζουμπούλης εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το εγχείρημα. Το αποτέλεσμα εξάλλου ήταν πολύ σημαντικό για τον «ακριτικό» αυτό δήμο του Πειραιά, καθώς οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, σχετικά με το όφελος της ανακύκλωσης.

Με την ευκαιρία δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ανακύκλωση είναι εξαιρετικά σημαντική αφ' ενός επειδή βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας και αφ' ετέρου επειδή προστατεύεται το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον.

Ο τέως Αντιδήμαρχος καθαριότητας κος. Σπυρίδωνος ως επόπτης του προγράμματος «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ» στο Πέραμα σε σχετική του αναφορά δήλωσε ότι η ανακύκλωση πρέπει να αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες για μια πόλη καθαρότερη ικανή να προσφέρει στους δημότες της υψηλό βιοτικό επίπεδο και ποιότητα ζωής. Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα η ενέργεια αυτή να αποτελέσει έναυσμα ώστε να ευαισθητοποιηθούν ακόμα περισσότεροι δημότες της πόλης του Περάματος.

Τέλος η πρόεδρος του Ινστιτούτου κα. Κουτσογιάννη δήλωσε ότι τόσο το Δ.Σ. όσο και οι εθελοντές της οργάνωσης ήταν και παραμένουν στο πλευρό των Περαματιωτών διατεθειμένοι να στηρίξουν ακόμα περισσότερο την πόλη και πάνω απ' όλα τους πολίτες της που δοκιμάζονται μέσα στην δίνη της κρίσης.

alt

 

Inspiring Acts of Everyday Kindness