Το Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο Αλληλεγγύης,  η Πρόεδρος του κ. Ξένια Κουτσογιάννη και οι συνεργάτες της,  είχαν την χαρά να παρευρεθούν και να συμμετέχουν στο Workshop «ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ"» που διοργάνωσε ο Όμιλος για την Unesco στο χώρο του μαγειρείου στην Μόνιμη Κοινωνική Δομή Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας «Κύκλος Δράσης – Νίκαια - Αγ. Ιων. Ρέντης». 

Read more ...

Μετά την επιτυχημένη συνάντηση γνωριμίας της προέδρου του Διαπολιτισμικού Ινστιτούτου Αλληλεγγύης Ξένιας Κουτσογιάννη, με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Aνάπτυξης Πηλίου Στέργιο Παπαϊωάννου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μπήκαν τα θεμέλια για μια ακόμη σημαντική συμμαχία.

Read more ...

altΤο Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο Αλληλεγγύης «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ», συμμετέχει στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» που έχει στόχο την κατάρτιση ανέργων και την προώθησή τους στην απασχόληση, μέσω των προγραμμάτων για την Τοπική Απασχόληση της Ειδικής Υπηρεσίας Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Απασχόλησης που προκηρύχτηκαν μέσω της Περιφέρεις Αττικής.

Read more ...