Ένα από τα βασικά στοιχεία για τη βελτιστοποίηση της αναζήτησης μιας ιστοσελίδας είναι η ύπαρξη πολύ (σε όγκο), πλούσιου (σε λέξεις κλειδιά) και φρέσκου (ως προς την ημερομηνία καταχώρησης) κειμένου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν προβολή και αναγνωρισιμότητα. Η ιστοσελίδα σας προσφέρει κύρος και αξιοπιστία. Επενδύσετε, χρόνο και αγάπη για την ακόμη μεγαλύτερη προβολή και επιτυχία του όποιου επιχειρηματικού σας εγχειρήματος.

Read more ...

alt

Το Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο αλληλεγγύης ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ στη προσπάθεια να μελετήσει σε βάθος τις ιδιαιτερότητες, τις δυσκολίες αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει ο δήμος κι η κοινωνία του Περάματος, πραγματοποίησε σειρά ερευνών και μελετών

Read more ...

Χωρίς τη φύση που µας περιβάλλει, τη φύση που μας γέννησε και στην οποία κάποτε όλοι θα επιστρέψουμε, δεν υπάρχει ζωή. Κι όμως, δε διστάζουμε να καταναλώνουμε και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο άγριας φύσης και παρθένας γης, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις αλόγιστες ανάγκες µας για ενέργεια, πλουτισμό, καταναλωτικά αγαθά, σπίτια και ιδιοκτησία, τεχνητή αναψυχή, χώρους απόθεσης απορριμμάτων και τόσα άλλα.

Read more ...

altΑπό τη 1η μέχρι τη 15η Ιουνίου 2012, συγκεντρώνονται κι αξιολογούνται δημογραφικά στοιχεία από δείγμα 276 ανέργων κατοίκων του δήμου Περάματος με σκοπό την ακριβή χαρτογράφηση του προφίλ και των αναγκών τους προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στον σχεδιασμό δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης. Ανάμεσα στα δεδομένα που αναλύονται είναι

Read more ...

altΤον Δεκέμβριο του 2012 συγκεντρώθηκαν κι αξιολογήθηκαν δημογραφικά στοιχεία από δείγμα 268 ανέργων του δήμου Περάματος. Σκοπός της νέας αυτή έρευνας ήταν η επαλήθευση κι επικαιροποίηση των αποτελεσμάτων ανάλογης δημογραφικής - κοινωνικής ανάλυσης που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Read more ...

alt

Στα πλαίσια του προγράμματος για τη ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ στο Δήμο Περάματος, το Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο Αλληλεγγύης «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ» πραγματοποίησε έρευνα κοινής γνώμης με θέμα «Πόσο καθαρός είναι ο Δήμος μας». 400 δημότες και δημότισσες απάντησαν σε 15 ερωτήσεις και βόηθησαν σημαντικά στη συγκέντρωση κι αξιολόγηση πολύτιμων πληροφοριών που σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δήμαρχου της πόλης Παντελή Ζουμπούλη θα αξιοποιηθούν άμεσα από τις υπηρεσίες καθαριότητας προκειμένου να γίνει η πόλη του Περάματος ακόμα πιο καθαρή.

Read more ...